ERZURUM / TORTUM - Şenyurt Anadolu Lisesi

Ara

21. yüzyılda gelişen teknolojinin etkisiyle kişisel verilerin kolaylıkla çalınmasına yönelik tedbir alınması,güvenli internet kullanımı hakkında bilgi verme ve internet bağımlılığının zararlarına ilişkin verileri sunma amacıyla Tortum İlçe Jandarma Komutanlığınca '' Güvenli İnternet Kullanımı '' başlıklı sunum okulumuzda gerçekleştirildi. Sunuma okulumuz öğretmenleri,öğrencileri ve velilerimiz katıldı.Sunumu organize eden jandarma ekibine teşekkür ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİN 100. YILI SEBEBİYLE İLÇEMİZDE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN LİSELER ARASI FUTSAL TURNUVASINA KATILIMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. TURNUVADA OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ EVREN ZENGİN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okulumuz laboratuvarında Biyoloji Öğretmenimiz Sare ERDOĞAN öğrencilerimizin yaparak yaşayarak konuyu daha iyi kavramasını sağlamak için asit-baz deneyi yaptı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri bağlamında "Gelişimin Farklı Ortamlarda Desteklenmesi" konulu söyleşi Bilim İnsanı Emin DEMİR tarafından gerçekleştirildi. Söyleşiye okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Söyleşinin sonunda Emin DEMİR'e okulumuz adına Fatih SELAMET Teşekkür Belgesi takdim etti.

Ekm

Öğrenci ve Öğretmenlerimizin dikkatine okulumuzda yapılacak olan sınavlarda soru dağılımları tabloya göre olacaktır.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumu münasebetiyle tüm Türkiye'de 27 Eylül- 3 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda da düzenlenen törenle kutlandı. Törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimiz Enes KARS'a emekleri için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Esra YILDIRIM'ın koordinesinde öğrencilemiz Elif COŞKUN, Zeynep GÜNDÜZ, Aynur PEHLİVANOĞLU, Ayşe COŞKUN, Dilara TURAN ve Reyhan ÖZBEY tarafından  yürütülen E- Twinning projesi başlıyor.

Nis

Okulumuz 10/A sınıfı öğrencilerimizden Berat DEMİR  Erzurum Kitap Akademisi, Rasim Özdenören Okul ve İlçe Panelleri'nde birinci seçilerek İl Paneli'nde panelist olarak okulumuzu temsil etti. Öğrencimizi tebrik  eder, özverili ve başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Ayrıca öğrencimize rehberlik eden danışman öğretmenimiz Nazmiye YILMAZ'a da teşekkürü bir borç biliriz.